Babyfotografie - Friesland | Jubbega

Babyfotoshoot Jubbega

Babyfotoshoot Jubbega.

Voor een babyfotoshoot Jubbega kreeg ik op 10 mei een mailtje van Renske. Zij was zwanger van hun eerste kindje en wilden graag babyfoto’s van de kleine laten maken als deze geboren was en ongeveer een week oud zou zijn. We spraken af dat ze me een mailtje zou sturen voor het maken van een afspraak als de kleine geboren was.
Op 5 juni kreeg ik een mailtje van Renske dat dat weekend hun prachtige dochter geboren was. Ze wilde dan ook graag op zaterdag 10 juni de foto’s laten maken. En zo was ik op 10 juni bij Renske thuis voor het fotograferen van hun prachtige dochter.

Ontspannen babyfotoshoot Jubbega

We hadden het voor de kleine meid lekker warm gemaakt in de kamer, zodat ze het niet koud zou krijgen tijdens de shoot. Halverwege liet ze weten dat het tijd was voor wat eten. We hebben toen lekker de tijd genomen om haar te voeden en te verschonen. Daarna viel ze tijdens de shoot lekker in slaap en konden we nog wat mooie plaatjes schieten. Natuurlijk mocht een plaatje samen met haar kersverse papa en mama niet ontbreken. Maar de hoofdrol was deze dag toch echt voor hun prachtige dochter.

Babyfotoshoot Jubbega

Willen jullie ook een babyfotoshoot bij jullie thuis, neem dan contact met mij op. Wil je eerst nog wat meer werk van mij bekijken bezoek dan mijn babyfotografie pagina.  Wil je een babyfotoshoot cadeau doen aan een lieve vriendin, je zus, schoonzus of bijvoorbeeld je buurvrouw maak dan gebruik van mijn cadeaubon. Naast een babyfotoshoot bij je thuis is het ook mogelijk om in mijn fotostudio foto’s te laten maken. Tijdens de fotoshoot zetten we de pelletkachel dan lekker hoog zodat jullie kleine het niet koud heeft tijdens de shoot. Op mijn babyfotografie pagina vindt je ook nog wat tips voor de fotoshoot.

Kijk ook eens hier