trouwfoto-locatie-uitgelicht

Trouwfoto locatie

Jullie hebben de stap gezet om te gaan trouwen en nu is het de vraag, waar maken we de foto’s? Maar waar wil je de foto’s maken? De vraag van mijn kant is dan vaak:”wat vind je mooi?” Houden jullie van natuur of meer van een stoere locatie?  Als trouwfotograaf Friesland ben ik al op veel plaatsen geweest en kan jullie dus veel ideeën voor leggen. Maar de hamvraag is wat past bij jullie?

Om jullie wat te helpen heb ik nu een aantal van mijn locaties beschreven in dit blog. Zo krijgen jullie misschien een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is. En kunnen jullie bekijken wat er het beste bij jullie past en wat jullie mooi vinden.

Foto’s maken in een natuurgebied

Natuurgebied Bakkeveen

Het blijft mooi, een natuurgebied met bos, zand en heide. Dit is in het hele land wel te vinden. Ik zelf ga voor deze omgeving en een trouwfoto locatie vaak naar het prachtige natuurgebied het Mandefjild in Bakkeveen. Mooie bomen en in augustus en september de heide die dan vol in bloei staat met zijn prachtige paarse kleur. Maar elk jaargetijde heeft hier zijn charme.

Boek nu jullie bruidsreportage en krijg een gratis loveshoot.

Verder ontvangen jullie, na boeken, een lijst met nog veel meer mooie fotolocaties.

Foto’s maken in het bos

Wat zou je zeggen van een prachtig bos bij jullie in de omgeving?  Veel bossen zijn dichtbegroeide bossen, maar in elk bos zijn wel mooie open plekken te vinden, of brede wandelpaden. Een heerlijke locatie om de foto’s te maken als er kinderen mee zijn. Ze kunnen lekker vrij hun gang gaan met  bijvoorbeeld klimmen of bladeren zoeken. Kies je voor het bos dan ben je natuurlijk wel afhankelijk van de jaargetijden. In de winter zijn de loofbossen minder geschikt als trouwfoto locatie omdat de bladeren dan van de bomen zijn. Dan is een dennenbos misschien weer mooier om naar toe te gaan. De herfst is natuurlijk een schitterende periode met die mooie kleuren en alle bladeren op de grond!

Meer informatie?

  1. Bruidsfotografie
  2. Portfolio-Fotograaf-Trouwen
  3. Trouwalbum voorbeelden
  4. Persoonlijke pagina
  5. Tarieven-Fotograaf-Trouwen

Foto’s maken in een binnen locatie.

Trouwfoto locatie Orchideeënhoeve

Maar soms zit het weer niet mee en gaan we op zoek naar een binnen locatie. Het vinden van een mooie binnen trouwfoto locatie is vaak best lastig. Waar kun je terecht, wat is er mogelijk en wat past bij jullie? Een van die mooie plekken is bijvoorbeeld de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. In de Orchideeënhoeve zijn meerder tuinen gecreëerd. Zo is er natuurlijk de orchideeëntuin, de prachtige vlindertuin en bijvoorbeeld de zwevende bloementuin. Wat nog een leuk feitje is om te weten, is dat je ook kunt trouwen in de Orchideeënhoeve.

Tot slot

Ik hoop dat deze blog jullie een beetje op weg heeft geholpen voor het vinden van een mooie trouwfoto locatie! Natuurlijk is dit maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Boek je bij mij dan vinden jullie op de Persoonlijke Pagina meer suggesties voor trouwfoto locatie’s. Misschien hebben jullie zelf een locatie in gedachten, of twijfelen jullie over wat er mogelijk is op een locatie die jullie in gedachten hebben? Laat het me even weten, dan kom ik graag een keer langs om ernaar te kijken! En weet je zelf nog een te gekke locatie voor het maken van een fotoshoot? Laat het mij dan ook even weten, dan kan ik ook weer nieuwe inspiratie op doen.

Deze blog heeft een update gehad op 23-8-2020

Kijk ook eens hier