trouwfotograaf-friesland-katlijk-11

Trouwreportage Friesland

Trouwreportage Friesland

Vrijdagmorgen 1 december had ik een trouwreportage Friesland. Het vriest licht en er hangt een laagje mist over het land. Het zorgt voor een mooie mystieke sfeer op de ochtend van de trouwdag van Karen en Aalt. Mijn dag begon bij het bruidspaar thuis, met de kapper en visagie.

trouwfotograaf-friesland-katlijk-02

 

trouwfotograaf-friesland-katlijk-03

 

De beide meiden waren er ook bij en en “scharrelden”er lekker bij rond. Ze hadden er allebei ontzettend veel zin in. Aalt kwam, samen met de twee jongens, Karen ophalen met paard en wagen. Wel fris maar een prachtig gezicht in het mistige landschap.

trouwfotograaf-friesland-katlijk-04

trouwfotograaf-friesland-katlijk-05

Trouwreportage Friesland in “Ketliker Skar”

Voor de reportagefoto’s zijn we vertrokken naar het kleine, maar mooie natuurgebied “Ketliker Skar” en hebben we de foto’s gemaakt in de buurt van het Informatiecentrum van “t Fryske Gea “It Beekpronkje“. Door de weersomstandigheden hing er een sprookjesachtige sfeer. We hebben er een mooie serie foto’s kunnen maken. Ik heb genoten van het plezier en de liefde die van Karen en Aalt afstraalde. Wat een heerlijk stel!!

trouwfotograaf-friesland-katlijk-11

trouwfotograaf-friesland-katlijk-06

trouwfotograaf-friesland-katlijk-07

trouwfotograaf-friesland-katlijk-08

trouwfotograaf-friesland-katlijk-12

trouwfotograaf-friesland-katlijk-13

Trouwen in de kerk

Voor de lunch en de groepsfoto’s zijn we weer terug gegaan naar Katlijk waar ik nog even droge schoenen en sokken aan heb gedaan. Want ja…. ALLES voor de foto!! Om twee uur was het tijd om te vertrekken richting het Thomaskerkje in Katlijk. Hier volgde een prachtige dienst gevuld met humor, zang, emotie en een traan. De kinderen hadden een mooi lied ingestudeerd.

Na het voorlezen van de eigen geschreven beloftes had Karen nog een prachtige toegift voor Aalt. Ze zong speciaal voor hem het prachtige lied:”Je draagt het niet alleen“. De bijbel werd uitgereikt door de vader van Karen en de ringen aangegeven door de kinderen. Na het wisselen van de ringen volgt natuurlijk de kus, alleen moest Karen de predikant daar wel even aan herinneren. Dit zorgde voor grote hilariteit.

trouwfotograaf-friesland-katlijk-15

trouwfotograaf-friesland-katlijk-16

trouwfotograaf-friesland-katlijk-17

 

trouwfotograaf-friesland-katlijk-18

trouwfotograaf-friesland-katlijk-19

trouwfotograaf-friesland-katlijk-14

Ter afsluiting, heb ik nog wat foto’s van de receptie gemaakt en daarna heb ik afscheid genomen van dit prachtige bruidspaar. Inmiddels zijn ze erg blij met het resultaat: een mooi album met de foto’s van hun trouwdag.

Trouwreportage Friesland

Willen jullie ook een trouwreportage Friesland neem dan contact met mij op. Willen jullie eerst nog een ander werk van mij bekijken ga dan naar mijn portfolio. Wil je eerst nog wat meer informatie over de investering voor deze dag bekijk dan mijn tarieven. Voor nog wat meer informatie, tips en feedback van andere bruidsparen kun je een persoonlijke pagina aanvragen.

Kijk ook eens hier