Home

MIJN DIENSTEN

Fotograaf in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel

gezinsfotografie-friesland-fotonel

GEZINSFOTOGRAFIE

Met je gezin of familie op de foto zoals jullie echt zijn? Gewoon voor jullie zelf of bijvoorbeeld als geschenk voor Moederdag, Vaderdag, voor opa en oma, een verjaardag of een huwelijksjubileum. Of als jullie op vakantie zijn in Friesland. Als gezinsfotograaf Friesland kom ik graag foto's van jullie maken op een door jullie gewenste locatie in bijvoorbeeld Heerenveen, Bakkeveen, Appelscha of Drachten.

babyfotografie-joure-01

NEWBORN FOTOGRAFIE

Nu zijn ze nog klein, dat wil je met newborn fotografie vastleggen want ze zijn zo maar groot. Wat is er nu mooier dan dat prachtige portret van jullie kleine aan de wand. In mijn fotostudio maak ik in alle rust een serie foto’s van je zoon of dochter.

film-noir-goud

FILM NOIR

Film Noir foto's zijn foto's in de jaren dertig stijl met een donkere, chique en melancholische uitstraling. Deze manier van fotograferen kent zijn oorsprong in de tijd dat kleurenfoto en film nog niet bestond. De foto's worden bij mij thuis in de fotostudio gemaakt. Op deze manier kunnen we samen de sfeer van deze periode creëren.

trouwfotograaf-friesland

BRUIDSFOTOGRAFIE

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!! Als trouwfotograaf maak ik regelmatig trouwreportages in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe of Overijssel.  Voor elke trouwreportage zijn er verschillende wensen.  Graag ontmoet ik jullie dan ook voor een kennismakingsgesprek bij mij thuis. Samen met jullie bekijken we dan hoe we een geweldige bruidsreportage kunnen maken. Een herinnering voor het leven die je nooit weer vergeet!

Wat mijn klanten zeggen

Prettige, ongedwongen fotoshoot met mooie resultaten. Foto’s werden snel digitaal toegestuurd.

Elske

Vlot contact via de mail. Een leuke ontspannen shoot met kleine kinderen die resulteerde in hele mooie foto’s.

Klaske

Na onze eerdere in 2017 en 2018 fotoshoots met Fotonel in Bakkeveen en De Overtuin Oranjewoud, hebben we dit jaar zelf een mooie locatie uitgezocht. Op de Kleine Kiekenberg prachtige foto’s van ons gezin en onze ‘Herbie’ gemaakt in een zeer ontspannen sfeer! Echt in aanrader!!

Trientsje

Wij hebben al twee keer met veel plezier een fotoshoot bij Nel gehad en de derde staat alweer gepland. Ze weet een prettige ontspannen sfeer te
creëren wat tot prachtige foto’s leidt. Ons kleine meisje hangt vol trots aan de wand. Precies wat ik in gedachten had. Een echte aanrader.”

Marieke

We hebben een super leuke dag gehad en de loveshoot was op een geweldige mooie plek en de foto’s zijn echt waar zo mooi!!!!

Thijs en Sara

Als je gaat trouwen twijfel dan niet, en kies voor Fotonel als trouwfotograaf.  Wij hebben een prachtige dag gehad mede dankzij Nel. Ze heeft oog voor detail en doet het erg leuk. Ruim voor de afgesproken tijd was ze aanwezig op onze dag waardoor er ook erg leuke foto’s zijn van de voorbereidingen. Ze staat overal voor open en soms merk je niet eens dat ze foto’s aan het maken is. Nu hebben we net het fotoboek bekeken wij hadden gekozen voor een traditioneel plakalbum en deze is ook prachtig geworden. Nel bedankt voor de onvergetelijke dag.
Groetjes Melanie en Jouke-Jan

Melanie en Jouke-Jan

Fotograaf Friesland - Over Mij

Mijn naam is Nel Wierenga fotograaf en eigenaar van Fotonel.nl, getrouwd en moeder van een zoon en dochter. Ik  fotografeer al sinds mijn jeugd. In 2007 heb ik mij officieel ingeschreven bij de kamer van koophandel en ben dus alweer meer dan 10 jaar bezig. Ik ben als fotograaf actief in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Met regelmaat volg ik workshops om mezelf als fotograaf te verbeteren en uit te dagen. Ik ben breed inzetbaar van newborn fotografie tot het vastleggen van bruiloften. Ik doe het nu allemaal! Nieuwsgierig? Bekijk dan mijn portfolio en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort voor het maken van een mooie serie foto’s.

profielfoto-nel-wierenga-fotonel.nl